IKEA Black Friday akciók

IKEA bemutatkozása

Az IKEA márkát és bútoráruházat 1943-ban a svéd Ingvar Kamprad alapította. Ekkor még csak 17 éves volt és tollakat, pénztárcákat és képkereteket árusítottak. Az IKEA alapítójának koncepciója szerint a cél a lehető legtöbbet kihozni a semmiből elven alapul. 1951-ben megszületett az első IKEA katalógus, mely a távolabbi svéd nagyvárosokban élő vevőket célozta. Az ebben található árak a kezdeti koncepció alapján annyira alacsonyak voltak, hogy a lehetséges vevők nem hittek a minőségében, így az alapító kénytelen volt bemutatótermet kialakítani, ahol rendelés előtt kipróbálhatóak a termékeik és a kételkedő vevők megbizonyosodhatnak a minőségről.

Az IKEA áruházak ma már franchise rendszerben működnek, és jelenleg a világ legnagyobb lakberendezési kiskereskedőjének számít 367 áruházzal a világ szinte legtöbb jelentős országában. Az IKEA áruházakat a tavalyi év során 838 millióan látogatták meg személyesen a weboldalukon pedig további 2,35 látogatást regisztráltak.

Legyen szó az első lakás berendezéséről vagy akár iroda belsőépítészeti kialakításáról, szinte nincs olyan ember Magyarországon, akinél nem lapul otthon valami, amit itt szerzett be. Az IKEA alacsony árszínvonalának köszönhetően a jó inőségű, minimalista svéd designt kéviselő termékek bárki számára elérhetőek. Az alacsony árakat szezonváltáskor az akciókkal még lejjebb tolják és Black Friday napjára is külön készülnek óriási mértékben leárazott termékekkel.

Hibát találtál az oldalon? Esetleg te vagy az üzlet / webáruház tulajdonosa? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Hasonló boltok, webáruházak